Švédská krmiva pro psy a kočky na míru

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.husse.cz, společnost KONY trade, s. r. o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Společnost je registrována u Úřadu na ochranu osobních údajů pod reg. číslem 00075141

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem) budou osobní údaje z databáze vymazány a KONY trade, s. r.o..je nadále nebude zpracovávat.

Emailová adresa:objednavky@husse.cz

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu objednavky@husse.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

 

Nedávno zobrazeno
PELÍŠKY PRO PSY

PELÍŠKY PRO PSY

kvalitní pelíšek pro psy
599,00 Kč
VALP MAXI

VALP MAXI

Kompletní krmivo pro šťěňata , březí a kojící feny velkých plemen
1 199,00 Kč
ODČERVUJÍCÍ TABLETY

ODČERVUJÍCÍ TABLETY

Přispívá k dobré střevní hygieně ( pro psy a koč...
299,00 Kč
Silikonová miska

Silikonová miska

Skládací cestovní miska - vhodný doplněk na ce...
69,00 Kč
Indikator: 6L

Indikator: 6L

Clumping cat litter with urinary pH indicator.
399,00 Kč
Scroll