Švédská krmiva pro psy a kočky na míru

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.husse.cz, společnost KONY trade, s. r. o. uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Společnost je registrována u Úřadu na ochranu osobních údajů pod reg. číslem 00075141

Chráníme vaše data

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečena proti jakémukoli zneužití.

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu jsou naprosto důvěrná a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky, případně k vlastním marketingovým aktivitám. Osobní údaje jsou uchovávány do okamžiku, kdy jsou na žádost odstraněny.

Na žádost zákazníka (např. emailem) budou osobní údaje z databáze vymazány a KONY trade, s. r.o..je nadále nebude zpracovávat.

Emailová adresa:objednavky@husse.cz

Možnosti odstranění osobních údajů

  • v případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu objednavky@husse.cz s touto žádosti. Neprodleně odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

 

Nedávno zobrazeno
KEX XS

KEX XS

Chutné sušenky obohacené o vitamíny a vápn&ia...
99,00 Kč
Artro’husse: 500 g

Artro’husse: 500 g

Nutriční doplněk stravy pro psy a kočky, který přispívá k ochraně kloubů a zmír...
899,00 Kč
Pate tuňák: 400 g

Pate tuňák: 400 g

Velmi chutná paštika vyrobena z kvalitního čerstvého masa a ryb (80 % ryby a mas...
36,00 Kč
Valp: 15 kg

Valp: 15 kg

Kompletní krmivo pro šťěňata, březí a kojící feny
1 199,00 Kč
ADULT Pečené kousky kuřecího masa: 400 g

ADULT Pečené kousky kuřecího masa: 400 g

Pečené kuřecí kousky
36,00 Kč
Scroll